De Purrise surprisebox is een goed gevulde doos met producten voor katten. Elk kwartaal is er een andere surprisebox te bestellen vol nieuwe verrassingen voor je kat. Een leuk initiatief waar iedere kattenliefhebber waarschijnlijk heel benieuwd naar is. Wil je weten of deze surprisebox een aanrader is voor jouw katten? Lees dan snel verder!

         Goed verzorgde Purrise surprisebox

Inhoud-surprisebox

De Purrise surprisebox wordt bezorgd door DHL en de doos ziet er van de buitenkant al mooi uit. Het elegante Purrise logo straalt je tegemoet en je nieuwsgierigheid wordt gewekt. Wat zou er in de doos zitten? Samen met katten Jarre en Ben wordt de doos geopend. De inhoud is heel goed verzorgd en er zit een handgeschreven briefje bij om de katten en mij veel plezier te wensen met de surprisebox.

Het ene na het andere kattenproduct wordt tevoorschijn getoverd uit de Purrise box. Op de website van Purrise staat dat er in elke box minstens vijf kattenproducten zitten en dat aantal wordt ruimschoots gehaald bij deze eerste kennismaking met de surprisebox. Er zitten zowel kattenspeeltjes in de doos als kattensnoepjes en kattenvoer. Ook zit er een ingepakt cadeautje in voor het kattenbaasje – overal is aan gedacht!*

Wat vinden de katten van de Purrise surprisebox?

Als kattenliefhebber kun je wel enthousiast zijn over de inhoud van de box, maar het allerbelangrijkst is natuurlijk hoe de katten erop reageren! Jarre en Ben hebben aardig wat kattenspeelgoed tot hun beschikking, maar het meeste laten ze links liggen. Ik ben dus benieuwd hoe ze op de door Purrise uitgezochte speeltjes reageren.

Het wordt direct duidelijk dat het team van Purrise heel goed weet wat katten willen. Zowel Ben als Jarre speelt vol enthousiasme met de nieuwe speeltjes. Uiteraard hebben ze hetzelfde speeltje tot favoriet uitgeroepen, zodat er af en toe een mep wordt uitgedeeld als de ander iets te lang met het favoriete speeltje bezig is.

Ook de andere speeltjes vallen goed in de smaak. En niet alleen op de dag van ontvangst van de Purrise surprisebox, maar ook daarna. In de speeltjes zit catnip en dat was goed te merken. Jarre en Ben schoven gelukzalig met hun kop op het speeltje over de grond.

De kattensnoepjes werden ook met open pootjes ontvangen. Het (nat)voer hebben Jarre en Ben nog niet geprobeerd omdat ze normaal gesproken alleen droogvoer krijgen. Bij een speciale gelegenheid krijgen ze natvoer, dus dat wordt een Purrise feest bij Jarres verjaardag binnenkort!

Is de Purrise surprisebox voor katten een aanrader?

De surprisebox zit letterlijk vol verrassingen voor kattenliefhebbers. Het voelt als een cadeau om de doos uit te pakken en te ontdekken wat er allemaal in zit. Voor een bedrag van € 29,99 (inclusief verzendkosten) krijg je een surprisebox waar je katten (en jij) heel blij mee zullen zijn.

De Purrise surprisebox is in één woord GEWELDIG! De box is een aanrader voor iedereen die zijn of haar katten graag eens extra wil verwennen. Ook is de box uitstekend geschikt om cadeau te geven aan andere kattenliefhebbers. Kortom, de suprisebox is zeker aan aanrader!

Jarre en Ben spelen voorlopig vrolijk verder met hun nieuwe aanwinsten. En ondertussen houd ik de website en Purrise op Instagram in de gaten, zodat ik de volgende katten surprisebox als eerste kan bestellen. Vol nieuwe verrassingen!

* Om de precieze inhoud van de eerste Purrise surprisebox een verrassing te laten blijven, zijn er slechts een paar speeltjes en snoepjes op de foto’s te zien. 🙂