Het team achter ikwileenpoes.nl heeft zelf drie katten en maakt hierdoor dagelijks kattenavonturen mee. Van leuke, schattige en lieve kattenacties tot ondeugend kattenkwaad.

Jarre (2007) en Ben (2012) zijn geadopteerd uit het asiel. Ze waren zes maanden toen ze bij ons kwamen wonen. Jarre is de eerste jaren enig kat geweest, maar daarna kwam Ben hem vergezellen. Sinds de zomer van 2016 is Bibi (2016-2018) erbij gekomen. Zij is via Marktplaats bij ons terechtgekomen.
We hebben onze lieve Bibi op 27 maart 2018 moeten laten inslapen, nadat acuut nierfalen bij haar was geconstateerd en de behandeling, haar laatste mogelijke redding, helaas niet meer aansloeg.
In juli 2018 hebben we kitten Cas uit het asiel geadopteerd. We hebben nu dus drie katers in huis.

Onze katten hebben diverse drinkbakjes, kattenbakken, mandjes en krabpalen tot hun beschikking, door het hele huis. Tweemaal per dag krijgen ze droogvoer te eten en af en toe wordt er een kattensnack aan het dagmenu toegevoegd.

De katten komen alleen onder begeleiding buiten. Ze dragen dan een kattentuigje, zodat Jarre, Ben en Cas niet kunnen verdwalen.

Tot april 2016 was dit anders en mocht een van de katten (Jarre) wel zelfstandig naar buiten. Dit ging een tijdje goed, maar helaas is hij op een gegeven moment vier dagen weggebleven. Achteraf bleek Jarre vlakbij te zitten, op de zolder van een garage van de achterbuurman.
Waarschijnlijk is Jarre ergens van geschrokken toen hij op onderzoek uitging in de garage (elke deur die openstaat is een uitnodiging voor onze katten) en durfde hij de garage vervolgens niet meer te verlaten. Sindsdien lopen onze katten alleen nog aangelijnd buiten en dat gaat prima.

Heb je vragen aan ons of aan Jarre, Ben of Cas? Mail dan naar info [at] ikwileenpoes . nl (vervang [at] door @ en verwijder de spaties in het mailadres).