Goed nieuws! Er is een nieuwe Grumpy Cat! De wereldberoemde chagrijnig kijkende Grumpy Cat overleed vorig jaar en liet zijn fans verslagen achter. Maar nu is er Meow Meow, een nieuwe chagrijnig kijkende kat die je kunt volgen op Instagram.

Meow Meow is een kat in Taiwan met als typische tekening een donker oogmasker op het gezicht. De pluizige lapjeskat kan er zelf weinig aan doen dat hij als chagrijnige kat wordt neergezet. (Heb je namelijk ooit een kat vrolijk zien kijken of zien lachen…?) Zijn baasje zal het echter niet erg vinden als de kat als nieuwe Grumpy Cat gezien gaat worden.

Grumpy Cat had vlak voor zijn dood een Instagram-account waar meer dan 2,5 miljoen mensen hem volgden. De baasjes van Grumpy Cat hebben dankzij de populariteit van hun chagrijnige oogappel veel geld verdiend aan hun kat. En dat zal het baasje van Meow Meow ook niet afslaan, als het zover komt in de toekomst.

Meow Meow heeft momenteel zo’n 12.500 volgers op Instagram, maar dit aantal zal zeker verder toenemen. Wil je Meow Meow ook graag volgen? Kijk dan op zijn Instagram-account. En wie weet word jij net zo dol op Meow Meow als vele anderen!