Op 8 augustus 2020 is het weer Wereld Kattendag. En deze dag vier je natuurlijk samen met andere kattenliefhebbers door met z’n allen te kijken naar CatVideoFest 2020! Dit evenement bestaat uit de vertoning van een compilatie van de allerleukste kattenfilmpjes, met dit jaar uiteraard nieuw materiaal.

Doorslaand kattensucces ook in 2020

Vorig jaar was dit kattenevenement voor het eerst in Nederland en met succes! Bijna tienduizend kattenliefhebbers keken in zo’n zestig filmtheater naar de kattenfilmpjes. En ook dit jaar wil CatVideoFest graag weer de harten veroveren van vele mensen.
Uiteraard is het CatVideoFest 2020 vooralsnog onder voorbehoud vanwege de tijdelijke sluiting van bioscopen vanwege COVID-19. Maar de organisatie hoopt dat de nieuwe compilatie van kattenfilmpjes in augustus 2020 door kan gaan!

CatVideoFest 2020: vertoon van uniek kattenmateriaal

De te vertonen kattenfilmpjes zijn onder andere afkomstig uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, dus het wordt weer een geweldige vertoning. De compilatie is samengesteld door Will Braden in de Verenigde Staten en duurt in totaal 75 minuten. Over de hele wereld kijken kattenliefhebbers naar deze nieuwe compilatie uit.

Genieten van katten voor het goede doel

Een deel van de inkomsten van CatVideoFest 2020 gaat naar lokale kattenorganisaties en organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn. Deze organisaties kunnen elke donatie heel goed gebruiken om te zorgen dat ze het opvangen van katten zo goed mogelijk kunnen regelen. Elke kat verdient de beste verzorging. Doordat een deel van de inkomsten gedoneerd wordt, help jij mee aan de opvang van katten. Jouw entreegeld wordt dus goed besteed én jij geniet van 75 minuten kattenplezier.

Naar de bios voor CatVideoFest 2020

We hopen met z’n allen dat de bioscopen in augustus weer open zijn. Wellicht dat er aangepaste voorwaarden gelden in de bioscoop, maar daaraan passen we ons graag aan!
De organisatie van CatVideoFest is in Nederland in handen van Cinema Delicatessen. Houd hun website in de gaten voor het actuele nieuws rondom dit kattenevenement.

Trailer CatVideoFest 2020

Kun je niet wachten? Kijk dan alvast naar de trailer van CatVideoFest 2020:

Andere leuke kattenvertoningen

Alvast kijken naar andere leuke katten op het scherm, bij jou thuis? Hierbij enkele tips: