Klinkt dit herkenbaar? Je staat in de dierenwinkel om weer eens die lieve pluizenbol van je te verwennen met een nieuw speeltje of iets lekkers. Het liefst koop je natuurlijk de gehele winkel leeg voor je beste vriendje, maar er zullen toch keuzes moeten worden gemaakt. Een hengel, misschien een catnip speeltje of toch gewoon een lekker snoepje? De vraag is ook altijd of de kat het wel leuk vindt of dat hij het nieuwe speeltje weer links liggen? Het blijft dus lastig kiezen voor een katteneigenaar…

Purrise biedt de oplossing: de katten surprise box

Maar wat nu als je helemaal niet hoeft te kiezen tussen alles wat er in de dierenwinkel verkrijgbaar is voor jouw kat? Er is namelijk een oplossing bedacht door Purrise!
Purrise is opgericht door twee grote kattenliefhebbers die geloven in het goed verwennen van je trouwe vriendje. Dat verdient hij tenslotte. Daarom biedt Purrise een surprise box aan voor je kat; vol met speeltjes en lekkers.

Katten surprise box die blijft verrassen!

Iedere drie maanden wisselt de inhoud van de katten surprise box voor een zo veelzijdig mogelijk aanbod. De inhoud blijft geheim zodat het een echte verrassing is voor jou en je kat als de surprise box bij je bezorgd wordt!

Door de afwisselende inhoud van de katten surprise box kan Tommy of Minoes zelf uitzoeken waar hij of zij nou echt van houdt en weet jij vanaf nu waar je kat warm voor loopt. Een goede manier om samen te ontdekken wat er allemaal beschikbaar is. Elke box zit vol nieuwe verrassingen voor je kat!

Om het samen uitpakken van de katten surprise box extra leuk te maken, zit er voor jou, het kattenbaasje, ook een verrassing in de box.

Bestel de Purrise surprise box wanneer jij het wilt

Je kunt de Purrise katten surprise box kopen wanneer jij eraan toe bent. Met een eenmalige aankoop zit je nergens aan vast. Jij en je kat kunnen samen bekijken of en wanneer jullie toe zijn aan de volgende katten surprise box en dan een nieuwe Purrise box bestellen.

De Purrise katten surprise box is de ideale manier om je kat eens lekker te verwennen. Ook is het een leuk en compleet verjaardagscadeau voor je kat, voor jezelf of voor een andere kattenliefhebber.

Ben je benieuwd naar deze leuke nieuwe manier om samen met je kat nieuwe producten uit te proberen? De katten surprise box is binnenkort te bestellen via www.purrise.nl.